Facebook Twitter Google+
€ --- RON$ --- RON
Prezentare video
chestionar
Ce anume luati in calcul in alegerea unui furnizor de saci tip big bags?
Anuntam reduceri de preturi pentru stocurile de saci mari de polipropilena. Doar 10 RON/buc! Stoc limitat!

SC LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A. este producator de saci mari de rafie (polipropilena) tip big bags (jumbo bags) cu capacitate de incarcare intre 250 si 2000 kg in diverse variante constructive si dimensionale: saci cu un maner, saci cu doua manere, saci cu 4 manere (chingi de manipulare). Firma noastra va ofera SOLUTII complete pentru ambalarea, depozitarea si transportul marfurilor vrac de tipul: produse chimice granulare sau pulverulente, produse ceramice, materiale de constructii, produse agricole, produse alimentare, materiale reciclabile, etc.

Sistemul Integrat de Management Calitate (ISO 9001) - Mediu (ISO 14001) - Siguranta Alimentului (ISO 22000 - HACCP) constituie o garantie in plus ca ati ales FURNIZORUL POTRIVIT pentru AMBALAREA PRODUSELOR DVS.

Gama variata de produse, portofoliul de clienti si parteneri, impreuna cu vasta experienta in domeniu va asigura:

calitate superioara;

rentabilitate;

solutii inovatoare la timp

in scopul indeplinirii si chiar depasirii asteptarilor dumneavoastra legate de solutii de ambalare.

De ce Livingjumbo Industry?
Pentru ca suntem pe deplin convinsi ca cel mai important actionar al nostru este CLIENTUL!

In calitate de producator de saci tip big bags reciclabili, Livingjumbo Industry S.A. a dovedit responsabilitate deplina in ceea ce priveste fiecare aspect al productiei, incepand de la stadiile procesului de fabricatie si testare a calitatii, astfel incat clientii nostri potentiali sa fie asigurati ca beneficiaza de cele mai bune solutii in materie de ambalare. Acordarea unei atentii deosebite calitatii ne-a asigurat inca de la inceput un portofoliu impresionant de clienti atat pe plan intern, cat si extern.

Prezenta in tari precum: Franta, Olanda, Belgia, Norvegia, Germania, Italia, Spania sau Grecia este asigurata in mod direct (livrari catre utilizatori finali), cat si indirect (prin intermediul comisionarilor, distribuitorilor sau camerelor de comert).
Indiferent de canalul de distributie folosit, LIVINGJUMBO INDUSTRY asigura atat calitatea produselor sale, cat si livrarea rapida - abilitati care ne permit mentinerea si chiar cresterea cotei de piata si a portofoliului de clienti.

Construiti in conformitate cu necesitatile clientilor, sacii BIG BAGS au o gama larga de aplicatii in practica, fiind utilizati pentru ambalarea de produse: chimice (ingrasaminte, soda, uree), produse agricole (seminte, cereale, furaje), produse alimentare (granulare sau pulberi - sare, zahar, cafea etc), minereuri, materiale de constructii (nisip, var, ciment, moloz), materiale reciclabile (polistiren, granule PP, PE, PVC, hartie, lemn, plastic, feroase si neferoase etc).

Livingjumbo Industry S.A. si-a inceput activitatea in Septembrie 2002 cu scopul unic de a creste calitatea sacilor tip big bags, ajungand la raportul optim intre calitate-pret.

Investitie 100% privata, Livingjumbo Industry S.A. a fost infiintata ca o continuare normala a investitiilor in sacii PP mici (saci din polipropilena cu capacitate de 25-50 kg), localizata in acelasi oras.

Echipele de conducere si de control a calitatii, precum si cea mai parte a angajatilor au fost selectionate din cadrul unor experimentati si talentati lucratori, cei mai multi dintre acestia venind din sectorul de productie al sacilor tip big bags al fostei companii cu capital de stat - Romcarbon S.A. Buzau.

Cercetarea de piata a fost realizata cu aproape un an inainte de infiintare cu precadere in tari vest-europene, dar si in Romania, bineinteles.

Inca de la inceput am procedat la prezentarea companiei prin publicarea tipurilor de big bags pe care ii producem si distribuim (cu capacitate cuprinsa intre 100-2000 kg), cu specificarea posibilitatilor tehnice si trimiterea de oferte si mostre pentru testare.

In calitate de producator de saci tip big bags 100% reciclabili, Livingjumbo Industry S.A. a dovedit responsabilitate deplina in ceea ce priveste fiecare aspect al productiei, incepand de la stadiile procesului de fabricatie si testare a calitatii, astfel incat clientii nostri potentiali sa fie asigurati ca beneficiaza de cele mai bune solutii in materie de ambalare.

Acordarea unei atentii deosebite calitatii ne-a asigurat inca de la inceput un portofoliu impresionant de clienti atat pe plan intern, cat si extern. Cooperarea permanenta intre departamentele comercial si de productie a oferit clientilor nostri cele mai bune sugestii si alternative de achizitie in conditiile in care partenerii nostri nu au avut intotdeauna cea mai clara imagine vis-à-vis de necesitatile lor in domeniul ambalarii.

Livingjumbo Industry S.A. poate asigura o comunicare rapida si coerenta in diferite limbi de circulatie internationala: Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola (fiecare cerere de oferta primeste raspunsul nostru in cateva ore, iar in cazuri exceptionale in maxim 24 de ore).

Dimensiunile calitatii produselor marca Livingjumbo Industry S.A. includ:

Performanta

principala caracteristica a sacilor tip big bags - respectam cu strictete specificatiile constructive furnizate de clientii nostri (dimensiuni, specificatii tehnice - greutate specifica, capacitate de incarcare, stabilizare UV, imprimare, ambalare, etc.).

Conformitate

comportament al sacilor nostri conform cu asteptarile clientilor in timpul proceselor de transport, incarcare, manipulare si stocare - ne asiguram intodeauna ca solutia de ambalare oferita clientilor este cea mai buna in corespondenta cu necesitatile acestora;

Siguranta

risc de accidentare (rezistenta chingilor/manerelor de sustinere si a tesaturii de polipropilena in timpul operatiunilor de incarcare, manipulare cu stivuitoare) - Livingjumbo Industry S.A. asigura un factor de siguranta de 5:1 si, la cererea clientilor, un factor de siguranta de 6:1.

Incredere

oferim calitate constanta a tuturor livrarilor catre partenerii nostri.

Durabilitate

durata de viata utila a produselor - intrucat nu facem compromisuri in ceea ce priveste selectia celor mai bune materii prime si materiale utilizate in procesul de productie, sacii nostri tip big bags sunt durabili, durata de "viata utila" a acestora depasind asteptarile tehnice.

Estetica

aspect foarte placut al tesaturii de polipropilena din care sunt confectionati sacii, linii de coasere drepte, imprimare de calitate a logo-urilor/emblemelor/etichetelor clientilor.

Optiuni suplimentare

caracteristici speciale - de exemplu, putem folosi la cerere coasere cu snur anti-praf pentru saci PP speciali.

Garantie

indirecta exprimata prin evaluare indirecta a calitatii - sustinuta de certificatul aferent Standardului de Calitate SR EN ISO 9001:2001, precum si de certificatele obtinute de la Institutul German Labordata pentru sacii UN bags (saci utilizati pentru transportul substantelor periculoase), Livingjumbo Industry S.A. este membru activ al EATP (European Association for Textile Polyolefins) si al asociatiei romane de profil ASPAPLAST.

Livrari rapide

perioada de timp dintre momentul primirii comenzilor de la client si cel al livrarii marfurilor este foarte scurta. Compania noastra satisface in mod deosebit necesitatile clientilor care prefera sa isi mentina un nivel minim sau zero al stocurilor (livrari JIT = "just-in-time"), avand avantajul localizarii apropiate fata de orice destinatie europeana.

Asistenta

dupa livrare asistenta acordata clientilor, rezolvarea cu success a posibilelor plangeri si verificarea continua a nivelului de satisfactie a partenerilor - toate acestea sunt realizabile urmarind proceduri speciale specifice Sistemului de Management al Calitatii. Periodic sunt transmise chestionare de control a satisfactiei clientilor ale caror rezultate sunt utilizate in scopul imbunatatirii abilitatii firmei de a fi competitiva pe piata specifica.

Octombrie 2002 a fost prima luna cand sacii nostri tip big bags cu 1 si 4 manere au penetrat piata europeana, fiind utilizati pentru o serie de aplicatii in industria si transportul marfurilor vrac: industria materialelor de constructii, industria alimentelor granulare, industria chimica, fertilizatori, agricultura, industria constructiilor, a reciclarii, ca sa numim doar o parte din domeniile catre care se adreseaza sacii de tip big bags.

Productia de saci realizata a fost livrata intr-o semnificativa proportie clientilor europeni (75%), restul (25%) fiind destinata pietei autohtone.

Unul dintre marile avantaje ale Livingjumbo Industry S.A. este faptul ca majoritatea materiilor prime si materiale sunt produse in interiorul companiei, incepand de la firul de polipropilena, tesatura, chinga, ata de cusut, siret sau sfoara, pana la confectionarea sacilor big bags.

Multumita acestui avantaj putem controla cu strictete calitatea si specificatiile solicitate de clientii nostri, indiferent ca este vorba de:

saci big bags cu 1 (un) maner de diferite tipuri (cu fund patrat, fund simplu indoit sau fund conic);

saci big bags cu 2 (doua) manere de diferite tipuri;

saci big bags cu 4 (patru) manere de diferite tipuri;

saci Q bags (cu pereti interiori) din tesatura laminata sau nelaminata;

coasere cu snur anti-praf sau cu insertie de huse din polietilena (PE).

In afara de saci big bags, Livingjumbo Industry S.A. produce si comercializeaza de asemenea:

tesaturi PP;

ate de cusut PP;

sfori PP;

chingi PP.

In scopul livrarii produselor noastre utilizam diverse canale de distributie:

direct la utilizatorii finali;

prin intermediul comisionarilor;

prin intermediul companiilor/distribuitorilor.

Indiferent de canalul de distributie folosit, Livingjumbo Industry S.A. asigura atat calitatea produselor sale, cat si livrarea rapida - abilitati care ne permit mentinerea si chiar cresterea cotei de piata si a portofoliului de clienti.

In acest mod sacii nostri big bags sunt prezenti pe piete de desfacere dintre cele mai exigente care solicita caracteristici constructive diverse, imprimari speciale, etc.

In cei 5 ani de prezenta pe piata (din anul 2002), compania noastra a vandut mai mult de 5 milioane de diferite tipuri de saci big bags.

Desi initial capacitatea de productie a fost proiectata pentru 30 000 de bucati pe luna, calitatea produselor noastre a fost si este in continuare foarte apreciata de catre partenerii nostri, reprezentand cel mai puternic emisar al promovarii imaginii Livingjumbo Industry S.A.

Urmand directive speciale de asigurare a succesului activitatii, am continuat "lupta" pentru competitivitate, utilizand unelte de publicitate agresiva, printre care:

calitate superioara;

preturi rezonabile;

flexibilitate in productie;

termene de livrare rapide.

Sistemul de management al calitatii ISO 9001/2001 ne-a sustinut permanent in asigurarea unei bune trasabilitati a produselor noastre, motiv pentru care echipa de conducere si Consiliul de Administratie au aprobat cresterea capacitatii de productie de la 30 000 pana la 120 000 bucati saci big bags pe luna.

Intelegand ca pentru a rezista atacurilor tot mai puternice ale concurentei de pe diferitele piete de desfacere singura solutie este cresterea productivitatii muncii si realizarea de economii la scara, in anul 2006 Livingjumbo Industry S.A. a achizitionat tehnologie care ne asigura producerea si livrarea unui numar de cel putin 160 000 big bags lunar.

DECLARATIA MANAGEMENTULUI PRIVIND POLITICA DE CALITATE


Suntem deplin convinsi ca cel mai important actionar al companiei noastre este CLIENTUL.

Depindem de client si fara el nu am exista.

Ca rezultat, esenta policii in domeniul calitatii in cadrul Livingjumbo Industry S.A. este ASIGURAREA ATENTIEI DEPLINE acordate CLIENTULUI cu scopul de a identifica si a satisface complet necesitatile acestuia.

Pentru a deveni mai eficienti si a ne dovedi abilitatea de a livra in mod constant produse inalt calitative - abilitatea de a transforma dorintele clientilor in exigente, LIVINGJUMBO INDUSTRY a proiectat si implementat un Sistem de Management al Calitatii modern, in conformitate cu prevederile standardului SR EN ISO 9001:2001.

Atat modalitatile de actiune, cat si modul de indeplinire a obiectivelor companiei noastre sunt mentionate in documentatia de implementare a Sistemului de Management al Calitatii, dupa cum urmeaza:

obtinerea unei rate ridicate de profitabilitate prin imbunatatirea calitatii muncii angajatilor nostri;

satisfacerea cerintelor clientilor, asa cum sunt ele exprimate si transmise;

mentinerea unui contact permanent cu clientul si verificarea opiniilor sale prin cercetare de marketing (chestionare);

promovarea imaginii companiei pe piata.

Intregul personal al LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A. are obligatia sa cunoasca si sa respecte intocmai specificatiile mentionate in documentatia aferenta Sistemului de Management al Calitatii si sa depuna eforturi constante in vederea imbunatatirii activitatii proprii.

Reprezentantul Managementului Calitatii - in persoana Directorului de Calitate - are sarcina permanenta de a urmari:

modul in care procesele Sistemului de Management al Calitatii sunt stabilite, implementate, mentinute;

modul in care documentatia specifica este aplicata.

Imi asum intreaga responsabilitate de a analiza periodic eficienta si eficacitatea Sistemului de Management al Calitatii si de a identifica si asigura existenta resurselor necesare imbunatatirii continue a acestuia.

Director general RADU ANDREIDECLARATIA MANAGEMENTULUI PRIVIND POLITICA DE MEDIU


S.C. LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A. Buzau activeaza in aria productiei de saci tip big bags.

Considerand faptul ca activitatea Livingjumbo Industry S.A. implica un consum de resurse naturale, cum ar fi: apa, electricitate, gaze naturale si are un anumit impact asupra mediului (in principal prin poluarea cu polietilena si polipropilena) promisiunea noastra este de a asigura in mod continuu prevenirea poluarii mediului, promisiune dusa la indeplinire prin intermediul obiectivelor si tintelor stabilite, dupa cum urmeaza:

reducerea consumului de energie electrica;

reducerea consumului de uleiuri specifice;

reducerea consumului de apa;

reducerea cantitatii de deseuri rezultate din procesul de productie.

In cadrul efortului permanent de imbunatatire a activitatii generale, conducerea Livingjumbo Industry S.A. se angajeaza sa respecte cerintele legale si celelalte cerinte aplicabile referitoare la mediul inconjurator, se angajeaza sa mentina o buna comunicare cu partile implicate si de asemenea sa militeze pentru protejarea resurselor naturale.

Intregul personal al Livingjumbo Industry S.A. are obligatia de a cunoaste - prin actiuni de instruire - cerintele Managementului de Mediu si de a depune eforturi constante in vederea imbunatatirii activitatii generale zilnice.

Ne asumam intreaga responsabilitate de a analiza periodic eficienta si eficacitatea sistemelor integrate de Management al Calitatii si al Mediului, de a identifica si de a asigura disponibilitatea resurselor necesare unei permanente imbunatatiri generale a activitatii.

Prezenta politicii de mediu este comunicata, listata in locuri vizibile si adusa la cunostinta intregului personal al companiei.

Director General RADU ANDREI

Situata in Estul Europei, la limita recent extinsei Uniuni Europene, Livingjumbo Industry S.A. reprezinta un producator si distribuitor de saci big bags "near shore", facilitand posibilitatea partenerilor europeni de a ne vizita, asigurand astfel increderea si controlul asupra calitatii pe care acestia o "cumpara" de la noi.

De la 01 Ianuarie 2007 Romania a devenit membra a Uniunii Europene, ocazie care ne aduce o serie de avantaje competitive ca si companie romana, cum ar fi:

Avantajul locatiei

romania se "comporta" ca un pod, unind Estul cu Vestul si Nordul cu Sudul Europei.

Avantajul diferentei de fus orar

diferenta apropiata de fus orar (GMT + 2) asigura faptul ca o directa comunicare poate avea loc cu personalul Livingjumbo Industry S.A. la ore normale pe teritoriul Europei.

Avantajul riscului de tara minim

ca membru al Uniunii Europene, Romania respecta legi similare cu ale restului tarilor europene, asigurand in acest fel desfasurarea cu usurinta si incredere a unor relatii de afaceri. Apartenenta la Uniunea Europeana, stabilitatea si cresterea economica fac din Romania o tara cu risc minim, propice dezvoltarii unor afaceri profitabile.

Avantajul cultural

situata in "inima" Europei, Romania impartaseste aceleasi valori culturale, usurand colaborarea cu firmele partenere si eliminand posibilitatea aparitiei unor neintelegeri din acest punct de vedere.

Personalul foarte bun vorbitor de limbi straine permite companiilor din intreaga lume sa lucreze cu Livingjumbo Industry intr-o maniera usoara si apropiata, beneficiind de o comunicare directa.

Numarul mare de genii - din punct de vedere intelectual - precum si posibilitatea de demarare rapida a afacerilor atrag companiile straine: cercetatorii romani sunt foarte experimentati, cu o puternica baza teoretica, multi dintre acestia avand deja un trecut in laboratoarele si grupurile de lucru europene si fiind deci la curent cu ultimele "tendinte".

Infrastuctura IT este foarte bine dezvoltata, la fel si parti ale infrastructurii experimentale.

Companiile romane beneficiaza de personal cu excelente abilitati de negociere: majoritatea contactelor cu partenerii de afaceri se desfasoara prin comertul direct, targuri, expozitii, vizite pe pagini web si in unele cazuri prin intermediul Camerelor de Comert.

Suntem deplin convinsi ca cel mai important actionar al companiei noastre este CLIENTUL. De aceea, noi oferim:

cea mai buna calitate a materiilor prime, materialelor si a produselor finite;

livrari in sistem JIT ("just-in-time") in scopul mentinerii la un nivel minim sau zero al stocurilor cu respectarea sistemului trasabilitatii produselor;

asistenta in vederea gasirii celor mai bune solutii si a mentinerii unui parteneriat de succes;

flexibilitate de executie in functie de necesitati;

nivelul inalt de calificare al angajatilor si posibilitatea comunicarii in timp real in diferite limbi de circulatie: Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola.

Permanenta preocupare de dezvoltare prin implementarea sistemelor de management al mediului ISO 14001 si siguranta produselor alimentare HACCP-ISO22000, achizitii de tehnologii performante si perfectionarea continua a personalului.

Toate aceste motive au dus la crearea unui portofoliu impresionant de peste 500 de clienti ce activeaza in industrii diverse: industria materialelor de constructii, industria alimentelor granulare, industria chimica, fertilizatori, agricultura, industria constructiilor, a reciclarii, ca sa numim doar o parte din domeniile catre care se adreseaza sacii de tip big bags.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

1. Ce sunt datele cu caracter personal?

Datele cu caracter personal - orice informatie referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila, cum ar fi numele, adresa, detaliile bancii, date de localizare, identificatori online etc.

2. Ce tipuri de date personale colectam?

Datele personale colectate despre dumneavoastra se pot referi la nume, adresa, e-mail, numar de telefon.

3. In ce scop colectam datele personale?

In principal, scopul colectarii si prelucrarii datelor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra este acela de a ne ajuta sa ne Imbunatatim serviciile si de a va furniza informatii sau produsele solicitate. Totodata, atunci cand dumneavoastra va dati acordul expres, va vom informa si cu privire la produse sau servicii suplimentare care ar putea fi de interes pentru dumneavoastra, in scop de marketing.

SC LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A nu va vinde, comercializa sau Inchiria informatiile dumneavoastra personale. Datele dumneavoastra nu vor fi transmise unei terte parti, cu exceptia situatiei In care SC LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A este obligat din punct de vedere legal sa faca acest lucru.

4. Care sunt drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea datelor?

In conformitate cu legislatia aplicabila in domeniul protectiei datelor cu caracter personal, aveti urmatoarele drepturi:
• dreptul de acces la datele prelucrate;
• dreptul de a rectifica datele inexacte sau completarea acestor date;
• dreptul de portabilitate;
• dreptul de solicita stergerea datelor cu caracter personal;
• dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor;
• dreptul de a va opune prelucrarii datelor;
• dreptul de a va retrage oricand consimtamantul dat;
• dreptul de a depune o plangere la o autoritate de supraveghere atunci cand considerati ca s-au incalcat dispozitiile legale in materia protectiei datelor cu caracter personal.
In vederea exercitarii drepturilor dumneavoastra ne puteti transmite solicitarile dumneavoastra prin e-mail, la urmatoarea adresa: dataprotection@livingjumbo.ro.
Inainte de a va furniza/corecta/sterge etc. datele, va vom solicita o dovada a identitatii si informatii suficiente despre interactiunea dumneavoastra cu noi, astfel incat sa putem gasi toate datele relevante in legatura cu dumneavoastra. De asemenea, va putem percepe o taxa pentru furnizarea unei copii a datelor dumneavoastra, in cazul in care solicitarea dumneavoastra presupune un efort excesiv sau implica costuri semnificative pentru SC LiViNGJUMBO iNDUSTRY S.A.

5. Retinerea si stergerea datelor

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt colectate si prelucrate pe intreaga perioada cat vizitati site-ul nostru sau aveti o relatie contractuala cu SC LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A
Astfel, nu vom pastra informatiile dumneavoastra personale mai mult decat este necesar pentru scopul pentru care sunt colectate.

6. Cum securizam datele dumneavoastra

SC LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A ia in serios siguranta datelor, astfel ca folosim tehnologii si proceduri adecvate pentru protejarea informatiilor personale. Politicile si procedurile noastre sunt revizuite periodic si actualizate in conformitate cu cele mai noi standarde internationale in materia protectiei datelor cu caracter personal. Cu titlu de exemplu:
• detinem politici si proceduri privind protectia datelor cu caracter personal;
• avem masuri ce protejeaza impotriva pierderii accidentale si a accesului/utilizarii/distrugerii/dezvaluirii a datelor cu caracter personal;
• efectuam evaluari de impact asupra confidentialitatii in conformitate cu GDPR;
• efectuam audituri si punem in aplicare masuri pentru siguranta protectiei datelor;
• instruim angajatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal;
• toti angajatii si colaboratorii nostri au incheiate cu noi contracte de confidentialitate.

Sacii tip big bags din polipropilena (PP) - cunoscuti ca si "FIBCs", "bulk bags", "jumbo bags" - sunt definiti ca si containere mari construite din corpuri executate din tesatura flexibila cu scopul transportului si depozitarii marfurilor vrac.

Fabricati in mod uzual din tesatura PP laminata sau nelaminata, sacii tip big bags sunt executati din tesaturi diferite, cu greutati diferite in functie de capacitatea de incarcare si factorul de siguranta al containerului.

Big bags-urile din polipropilena nu necesita o ambalare ulterioara intrucat sunt proiectati pentru a fi ridicati de partea de sus folosind dispozitive special atasate: chingi (manere) din polipropilena.

Avand in vedere faptul ca marfurile vrac sunt de diferite tipuri, acestea solicita diferite solutii de ambalare - incepand de la proiectare, planificare, constructie, pana la asamblare, ambalare, transport stocare si asistenta - producatorii de big bags dezvolta o varietate de posibilitati de ambalare pentru oferirea celei mai bune solutii clientilor.

In aceste conditii, in loc sa fie blocati de alegerea unor containere rigide care limiteaza posibilitatile de incarcare, manipulare, stocare si descarcare a produselor, din ce in ce mai multe companii aleg sa foloseasca sacii tip big bags executati in conformitate cu nevoile specifice fiecarei entitati.

Alte avantaje rezultate din folosirea sacilor big bags din polipropilena:

flexibilitatea design-ului (varietate de dimensiuni, solutii de incarcare/descarcare, imprimare, etichetare, etc);

guri speciale atasate la capacul si la fundul sacilor pemit o mai mare acuratete in timpul incarcarii si amestecarii produselor vrac. Aceasta facilitate asigura de asemenea o mai usoara executie a operatiunilor de pornire/oprire in timpul incarcarii si descarcarii;

varietatea de tesaturi de polipropilena - circulare sau plane - folosite la fabricarea formelor tubulare sau patrate ale corpurilor permit alegerea celei mai bune solutii de transportare, manipulare si depozitare a marfurilor;

posibilitatea producerii de saci big bags din tesatura anti-statica - astfel sacul nu mai necesita impamantare (respectarea standardelor tip C si D referitoare la controlul descarcarilor statice);

big bags-urile din polipropilena sunt mai sigure de utilizat multumita faptului ca nu exista probleme de scurgere a materialelor sau contaminare cu praf, sacii fiind adaptabili pentru toti utilizatorii;

PP big bags special conceputi, cu insertie de polietilena - huse PE - pot fi utilizati pentru protectia impotriva umezelii. Acest tip de saci au rolul de a evita/preveni miscarea in timpul umplerii sau golirii, asigurand totodata pierderile/scurgerile de material prin tesatura. De asemenea, asigura protectia materialelor higroscopice ambalate in sacii de tip big bags fata de umiditatea mediului inconjurator (ex. sare, ingrasaminte);

acesti saci au o gama larga de aplicatii practice, cum ar fi ambalarea unor produse ca: aliaje de fier, chimicale, praf de piatra, nisip, pietris, ciment, alimente (zahar, sare, faina, dextroza, amidon, aditivi), ceramic, argila, var (nestins), cauciuc, negru de fum, agricultura (seminte, grau, porumb, fasole boabe), minereuri, etc;

fabricati din tesatura laminata sau nelaminata, sacii tip big bags sunt UV stabilizati pentru protectia impotriva radiatiilor solare;

sacii big bags sunt usor de reciclat, ajutand in acest fel la protejarea mediului;

popularitatea acestor saci se datoreaza si reducerii costurilor cu manipularea, reducerea potentialelor pierderi la client precum si compatibilitatii cu transportul cu camioane sau containere.

Livingjumbo Industry S.A. produce si comercializeaza:

fir PP (pentru tesatura PP, dimensiuni intre 1100-4500 DEN);

ata PP (pentru cusut, dimensiuni intre 3-4 mm);

siret PP (dimensiuni intre 10-30 mm);

chinga PP (dimensiuni intre 40-60 mm);

tesatura PP (cu greutate intre 95-220 g/m2), circulara sau plana (dimensiuni intre 1000-4200 mm);

saci tip big bags PP (FIBCs, bulk bags, jumbo bags) cu 1, 2 sau 4 manere, cu guri de incarcare/descarcare, cu fusta la gura, fabricate din tesatura circulara sau plana, laminata sau nelaminata, cu sau fara husa PE, imprimati sau neimprimati, pentru capacitati cuprinse intre 250-1800 kg, intr-o varietate de marimi si forme, pentru o varietate de aplicatii;

prelate PP.

Este general acceptat faptul ca sacii tip big bags (FIBCs, bulk bags or jumbo bags) reprezinta una dintre cele mai rentabile si ideale solutii de ambalare in vederea manipularii si depozitarii produselor vrac.

Containerele flexibile din polipropilena se prezinta intr-o gama larga de variante constructive, design-ul lor fiind destinat sa satisfaca cerintele utilizatorilor.

Cele mai cunoscute sunt tipurile STANDARD de big bags cu 1, 2 sau 4 manere.

Dimensiunile acestora si caracteristicile suplimentare variaza in principal in functie de capacitatea de incarcare, factorul de siguranta si de destinatia sacilor.


BIG BAGS-urile cu 1 (un) maner pot fi:

simplu indoite la fund;

simplu indoite la fund cu gura de evacuare;

fund plat;

fund plat si gura de alimentare;

fund plat cu guri de alimentare si evacuare;

fund conic.

click

sac big bags cu un maner sac big bags cu un maner cu gura de evacuare

BIG BAGS-urile cu 2 (doua) manere pot fi:

simplu indoite la fund;

simplu indoite la fund cu gura de alimentare;

fund plat;

fund plat cu gura de alimentare;

fund plat cu guri de alimentare si evacuare;

fund conic.

click

sac big bags cu doua manere sac big bags cu doua manere si gura de evacuare

BIG BAGS-urile cu 4 (patru) manere pot fi:

gura deschisa si fund plat;

fusta la gura si fund plat;

fusta la gura si gura de evacuare;

gura deschisa si gura de evacuare;

gura de alimentare si fund plat;

guri de alimentare si evacuare;

guri de alimentare si evacure cu capison.

click

sac big bags cu 4 manere sac big bags cu 4 manere

Livingjumbo Industry S.A. produce si saci tip Q bags ("baffle bags"), cu 4 sau 5 pereti interiori, construiti in general din tesatura PP laminata cu snur anti-praf (DSP). Q bags-urile sunt fabricate in scopul formei initiale - relativ cubica - atunci cand materialele sunt incarcate, eliminand in acest mod rotunjirea formei ambalajelor standard. Sunt utilizati in principal pentru ambalarea materialelor care au tendinta de a deforma sacii si care ar ingreuna manipularea acestora (grafit, cereale, fibra de sticla, funingine, etc). De asemenea, printre avantajele utilizarii Q bags-urilor trebuie mentionat faptul ca acestia ocupa un spatiu de depozitare mai mic, si, foarte important, reducerea costurilor de transport.

Un alt tip de big bags produs si comercializat de compania noastra este utilizat pentru manipularea si stocarea marfurilor cu caracteristici speciale, care fac dificila operatiunea de descarcare completa. Acesti saci sunt big bags-urile conice folosite pentru ambalarea produselor specifice, cum ar fi: coloranti, pigmenti, pudra alimentara, etc.

Livingjumbo Industry S.A. produce de asemenea UN big bags, containere folosite pentru transportul, manipularea si depozitarea produselor periculoase si a deseurilor toxice. UN big bags sunt confectionate in concordanta cu Recomandarile Natiunilor (United Nations Recommendations) referitoare la Transportul Produselor Periculoase (Orange Book): rutier (ADR), feroviar (RID) si maritim (IMDG - Code). Compania noastra detine certificate in vederea producerii UN big bags cod Y - containere flexibile aprobate pentru ambalare grupa II, clasa 5.1 - "Substante oxidante".

PRIMUL PAS: CONTACTUL CU LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A.

Pentru a beneficia de saci tip big bags de cea mai buna calitate primul pas il reprezinta contactul cu compania noastra.

Odata contactul fiind stabilit, restul depinde de specialistii nostri care, in functie de specificul activitatii dvs, se vor asigura ca veti primi cea mai buna solutie legata de ambalare. Aceasta va marca de asemenea inceputul unei cooperari productive pe termen lung.

PASUL DOI: PROCESUL DE DESIGN AL SACILOR BIG BAGS

Eforturile noastre sunt indreptate atat in directia respectarii specificatiilor tehnice, cat si in ceea ce priveste aspectul estetic.

Legat de designul big bags-urilor va putem asigura de faptul ca Livingjumbo Industry S.A. va lua toate masurile necesare pentru a va livra acel specific tip de big bags care va elimina problema ambalarii de pe agenda dvs.

Este sarcina noastra sa oferim clientilor forma constructiva adecvata cu detalii asimilate: tesatura, chinga, ata de cusut, siretul din polipropilena de cea mai buna calitate, alaturi de optiunile legate de: coasere, imprimare, etichetare corespunzatoare.

PASUL TREI: PROCESUL PROPRIU ZIS DE PRODUCTIE

In urma stabilirii tuturor aspectelor legate de constructia big bags-urilor, pasul firesc de indeplinit este fabricarea propriu zisa a materialelor care intra in componenta acestora.

Principalul motiv pentru care garantam si recomandam produsele noastre este cel potrivit caruia personalul nostru supervizeaza intregul lant de productie, evitand aparitia si propagarea vreunei erori umane sau materiale.

Indiferent ca este vorba despre: fir PP; tesatura PP; chinga PP; ata de cusut PP; siret PP sau sfoara PP compania noastra va asigura ca toate materiile prime si materialele sunt fabricate in sectiile noastre de productie. Astfel, nu numai ca ne autointitulam "furnizorul dvs de big bags", dar suntem si noi, in acelasi timp clienti pentru furnizorii de granule de polipropilena si polietilena, huse de polietilena, cerneluri, coloranti, si alte materii prime.

Aflandu-ne ca si dvs in postura de clienti, suntem deci constienti de importanta dimensiunii calitatii produselor aprovizionate si a implicatiilor sale in desfasurarea continua si cu succes a activitatii firmei.

In cadrul procesului de fabricatie Livingjumbo Industry S.A. aduce la numitor comun 3 (trei) componente esentiale, si anume: omul, masina si bineinteles, produsul.

Combinatia realizata la cel mai inalt nivel de responsabilitate si calitate a muncii reuseste sa asigure productia si livrarea de big bags-uri indispensabile pentru siguranta afacerii dvs.

PASUL PATRU: LIVRARE - INAINTE SI DUPA

In afara de calitatea produselor comercializate, ne preocupam permanent de supervizarea intervalului de timp scurs intre momentul in care clientii iau legatura cu specialistii nostri si momentul livrarii marfurilor.

Aceasta activitate este indreptata in scopul servirii acelor clienti care prefera sa isi mentina stocurile la un nivel minim sau egal cu zero (livrari JIT "just-in-time"), beneficiind de avantajul pozitiei geografice si de legaturile excelente cu infrastructurile de transport si alte servicii asimilate.

Dupa cum am mentionat in "Cartea de vizita" a companiei, in conformitate cu Sistemul Managementului de Calitate, Livingjumbo Industry S.A. asigura:

asistenta acordata clientilor;

rezolvarea posibilelor neconformitati;

verificarea nivelului de satisfactie al clientilor (prin chestionare transmise periodic acestora in scopul preintampinarii unei lipse de comunicare si mai ales in vederea imbunatatirii competitivitatii pe piata specifica).

In concluzie, Livingjumbo Industry S.A. se numara printre companiile de elita in domeniul producerii sacilor tip big bags intrucat, indiferent ca ne referim la experienta angajatilor, performantele echipamentelor de lucru sau calitatea produselor finite, avem in vedere atributele principale ale succesului:

performanta;

siguranta;

conformitate;

incredere;

durabilitate;

estetica.

Imprimare

In cadrul proceselor de fabricatie desfasurate in Livingjumbo Industry S.A. big bag-urile pot fi imprimate cu un maxim de 3 culori/1 fata (insemnand maxim 6 culori/2 fete) la o singura trecere prin masina de imprimare.

Indiferent daca partenerii ne furnizeaza sablonul de imprimare in format digital-vectorial sau nu (fisier .cdr sau .jpeg) - ori sub forma unei schite executate manual, specialistii nostri sunt pregatiti sa ofere asistenta de specialitate in vederea intocmirii "desenului" in format profesional.

Ca si regula generala, macheta/sablonul de imprimat este trimis la client in vederea aprobarii, urmand ca apoi sa intre in faza de executie a comenzii.

Tehnologia folosita de catre LIVINGJUMBO INDUSTRY pentru imprimarea sacilor big bags este imprimarea flexografica, materialele utilizate fiind de o calitate ireprosabila pentru obtinerea rezultatelor scontate si avand toate avizele necesare pentru utilizarea lor in siguranta si cu respectarea normelor de protectie a mediului.

Etichetare

La livrare, fiecare sac este prevazut cu o ETICHETA care cuprinde:

instructiuni de manipulare;

sarcina/capacitatea de incarcare (SWL = Safe Working Load);

factorul de siguranta (SF = Safety Factor);

numarul certificatului emis de catre Institutul German Labordata (daca este cazul).

Eticheta poate avea caracter neutru sau poate contine emblema companiei noastre, pe baza cererii clientului. Ca si pozitie de amplasare, eticheta poate fi introdusa intr-o punguta cu fermoar, imprimata sau cusuta pe big bags.

De asemenea, sacii nostri pot fi prevazuti cu "buzunar de documente" (la cerere) utilizat de catre client in scopul introducerii etichetei proprii cu detalii legate de marfurile ambalate.

Documente ce insotesc sacii big bags:

factura comerciala;

packing - list (in cazul livrarilor externe);

certificat de origine (daca este cazul);

CMR (in cazul livrarilor externe);

certificat de calitate;

declaratie de conformitate.

PIATA INTERNA

Scopul nostru in ceea ce priveste livrarile de big bags pe plan intern este acela de a ajunge la client printr-un contact direct, indiferent de domeniul in care activeaza acesta (industria alimentara, chimica, reciclarii, etc).

Intrucat tipologia de saci big bags este variata, nu sunt rare cazurile in care ne indrumam clientii in vederea alegerii celei mai bune solutii de ambalare pentru afacerea lor.

In acest mod, ca si producator de elita in domeniu, Livingjumbo Industry S.A. isi ajuta partenerii sa reduca nivelul costurilor, adoptand solutii specifice destinatiei sacilor big bags.

Din moment ce mentinem un contact permanent si apropiat cu clientii nostri - existenti si potentiali - celelalte canale de distributie sunt mai putin utilizate pe plan intern, desi nu sunt excluse.

Dovedim astfel ca Livingjumbo Industry S.A. este o companie deschisa oportunitatilor productive de afaceri, indreptandu-si toate eforturile in directia satisfacerii depline a cerintelor clientilor sai.

PIATA EXTERNA

In scopul livrarii produselor noastre utilizam diverse canale de distributie:

direct la utilizatorii finali;

prin intermediul comisionarilor;

prin intermediul companiilor/camerelor de distributie/comert.

Indiferent de canalul de distributie folosit, Livingjumbo Industry S.A. asigura atat calitatea produselor sale, cat si livrarea rapida - abilitati care ne permit mentinerea si chiar cresterea cotei de piata si a portofoliului de clienti.

In acest mod sacii nostri big bags sunt prezenti pe piete de desfacere dintre cele mai exigente care solicita caracteristici constructive diverse, imprimari speciale, etc, in tari ca: Olanda, Belgia, Franta, Germania, Italia, Spania, Norvegia, Bulgaria, Iugoslavia, Rep. Moldova s.a.m.d.

Livingjumbo Industry S.A. poate asigura o comunicare rapida si coerenta in diferite limbi de circulatie: Engleza, Franceza, Germana, Italiana, Spaniola (fiecare cerere de oferta primeste raspunsul nostru in cateva ore, iar in cazuri exceptionale in maxim 24 de ore).

Brosura descarcabila

De ce LIVINGJUMBO INDUSTRY?

Pentru ca suntem deplin convinsi ca cel mai important actionar al companiei noastre este CLIENTUL.

De aceea, noi oferim:

cea mai buna calitate a materiilor prime, materialelor si a produselor finite;

livrari in sistem JIT ("just-in-time") in scopul mentinerii la un nivel minim sau zero al stocurilor cu respectarea sistemului trasabilitatii produselor;

asistenta in vederea gasirii celor mai bune solutii si a mentinerii unui parteneriat de succes;

flexibilitate de executie in functie de necesitati;

permanenta preocupare pentru dezvoltare prin implementarea Sistemelor de Management al Calitatii ISO 9001, al Mediului ISO 14001 si Siguranta a Produselor Alimentare HACCP-ISO22000, achizitii de tehnologii performante si perfectionarea continua a personalului.

Pentru ca intotdeauna indeplinim si chiar depasim asteptarile Dumneavoastra legate de solutiile de ambalare pe care ni le solicitati.

I. SACI TIP BIG BAGS

Tipuri constructive

1, 2 sau 4 manere (de sustinere);

la sacii cu 1 si 2 manere, manerele sunt formate prin constructie din corpul sacilor (vezi cod produs: 1LJI_A si B, 2LJI_A si B);

in cazul sacilor cu 4 manere (vezi cod produs: 4LJI_A …4LJI_F, QLJI_A si QLJI_B) chingile de ridicare (sustinere si manipulare) sunt confectionate separat, prin tesere, din fire de polipropilena (vezi cod produs: 7LJI_40 pana la 7LJI_70).

Tesatura

tesatura fabricata din granule de polipropilena cu stabilizare U.V;

circulara sau plana, in functie de tipul sacilor big bags (vezi cod produs: 6LJI_1000 pana la 6LJI_4000).

Aditional

tesatura poate fi laminata - in functie de produsul de ambalat;

posibilitate insertie (la interior) huse polietilena pentru a evita scurgerea/pierderea materialului ambalat.

Caracteristici speciale

imprimare flexografica pe corpul sacului - logo client;

coasere cu snur antipraf pentru a evita scurgerea/pierderea materialului ambalat;

aplicare eticheta cu instructiuni de manipulare si buzunar de documente, in functie de cerintele clientului.

Sarcina de incarcare (SWL=Safe Working Load)

250 – 2000 kg.

Factor de siguranta (SF =Safety Factor)

5:1 - pentru ambalare materiale nepericuloase (o singura utilizare - Single-Trip use);

6:1 - pentru ambalare materiale periculoase (mai multe utilizari - Multi-Trip use).

Domenii de utilizare

agricultura (seminte, cereale, furaje);

industria alimentara (pulberi si produse granulare - sare, zahar, orez, lapte praf, etc);

industria chimica (soda, uree, azotat de amoniu, ingrasaminte, etc);

materiale de constructii (nisip, var, ciment, pietris, moloz, etc);

industria de prelucrare a lemnului (deseuri de lemn, rumegus, peleti, brichete);

colectare, valorificare si reciclare deseuri (feroase, neferoase, lemn, plastic, PVC, PET, PE, PP, etc).

II. ALTE PRODUSE

fir polipropilena 1000 - 4500 DEN (vezi cod produs: 5LJI_1000 pana la 5LJI_4500);

tesatura polipropilena 1000 - 4000 mm/95 - 200 gr (vezi cod produs: 6LJI_1000 pana la 6LJI_4000);

chinga polipropilena 40 - 70 mm (vezi cod produs: 7LJI_40 pana la 7LJI_70);

ata polipropilena 4500 DEN (vezi cod produs: 8LJI_4500);

siret polipropilena 10 - 30 mm (vezi cod produs: 9LJI_10 pana la 9LJI_30);

sfoara polipropilena 3 - 4 mm (vezi cod produs: 10LJI_4500).

Categorii produse Caracteristici Cod Model
Big bags cu 1 maner
Huse PE la interior
Fund plat 1LJI_A big bags cu un maner si fund plat
Big bags cu 1 maner
Huse PE la interior
Gura de evacuare 1LJI_B big bags cu un maner si gura de evacuare
Big bags cu 2 manere
Huse PE la interior
Fund plat 2LJI_A big bags cu doua manere si fund plat
Big bags cu 2 manere
Huse PE la interior
Gura de evacuare 2LJI_B big bags cu doua manere si fund plat
Big bags cu 4 manere Gura deschisa si fund plat 4LJI_A big bags cu patru manere gura deschisa si fund plat
Big bags cu 4 manere Gura de alimentare si fund plat 4LJI_B big bags cu patru manere gura de alimentare si fund plat
Big bags cu 4 manere Gura deschisa si gura de evacuare 4LJI_C big bags cu patru manere gura deschisa si gura de evacuare
Big bags cu 4 manere Gura de alimentare si evacuare 4LJI_D big bags cu patru manere gura de alimentare si evacuare
Big bags cu 4 manere Fusta la gura si fund plat 4LJI_E big bags cu patru manere fusta la gura si fund plat
Big bags cu 4 manere Fusta la gura si gura de evacuare 4LJI_F big bags cu patru manere fusta la gura si gura de evacuare
Q bag – big bags cu 4 manere si pereti interiori Gura de alimentare si fund plat QLJI_A Q bag – big bags cu 4 manere si pereti interiori cu gura de alimentare si fund plat
Q bag – big bags cu 4 manere si pereti interiori Gura de alimentare si evacuare QLJI_B Q bag – big bags cu 4 manere si pereti interiori cu gura de alimentare si evacuare
Fir polipropilena 1000 - 4500 DEN 5LJI_1000 ... 5LJI_4500 fir polipropilena 1000 - 4500 DEN
Tesatura polipropilena
Plana/circulara
Laminata/nelaminata
latime: 1000 - 4000mm
gramaj: 95 - 200 gr/m2
6LJI_1000 ... 6LJI_4000 tesatura polipropilena
Chinga polipropilena 40 - 70 mm 7LJI_40 ... 7LJI_70 chinga polipropilena
Ata polipropilena 4500 DEN 8LJI_4500 ata polipropilena
Siret polipropilena 10 - 30 mm 9LJI_10 9LJI_15 ... siret polipropilena
Sfoara polipropilena 3 - 4 mm 10LJI_4500 sfoara polipropilena

Pentru informatii suplimentare vizitati site-ul nostru www.livingjumbo.ro sau trimiteti-ne intrebarile Dvs. pe adresa de e-mail office@livingjmbo.ro.

Daca sunteti in trecere prin Buzau, vizitati-ne la sediul nostru din Str. Transilvaniei 132 (incinta Romcarbon), iar consultantii nostri vor fi incantati sa va ajute sa gasiti solutia de ambalare cea mai potrivita pentru produsul Dvs.

De asemenea, va stam la dispozitie zilnic, de Luni pana Vineri, intre orele 8 – 17 si la telefon: +40 338 101.120 / +40 338 101.121 si fax: +40 338 101.122.

LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A.

Strada Transilvaniei 132, Buzau, Romania

Telefon: +40 338 101.120 / 21, Fax: +40 338 101.122

office@livingjumbo.ro

In primul rand Livingjumbo Industry S.A. realizeaza un CONTROL RIGUROS AL MATERIILOR PRIME si anume:

calitatea granulelor de polipropilena (PP) si polietilena (PE);

latimea si grosimea (finetea) firului PP;

rezistenta UV (rezistenta la rupere si alungire) dupa expunerea fortata la radiatii in laboratorul propriu;

rezistenta firelor in urzeala si in batatura;

densitatea de tesere;

rezistenta tesaturii si a chingilor (manerelor) PP;

calitatea atei de cusut si a sforii PP;

factori de siguranta (5:1 si 6:1).

verificarea nivelului de contaminare al sacilor nostri este asigurata de catre Institutul de Bioresurse Alimentare.

In al doilea rand, intregul personal al companiei este foarte bine instruit in vederea realizarii si a unui control concomitent executarii fiecarei faze a procesului de productie (de la obtinerea firului PP, ata, chinga, sfoara, siret, tesatura pana la operatiunile de imprimare, coasere, etichetare si impachetare in vederea livrarii).

In ultimul rand, dar nu mai putin important, trebuie mentionat controlul permanent realizat de catre personalul specializat (Control tehnic de Calitate) care monitorizeaza in mod constant atat performantele angajatilor, cat si productivitatea utilajelor in vederea evitarii producerii vreunei erori in lantul de productie.

Aprobarea finala pentru ca sacii big bags sa paraseasca fabrica este completata numai atunci cand exista certitudinea ca produsele finite au trecut prin toate fazele controlului calitatii.

Ca rezultat al implementarii Sistemului de Management al Calitatii in 2003, LIVINGJUMBO INDUSTRY S.A. monitorizeaza si inregistreaza productia pe durata intregului lant al procesului tehnologic, de la granulele de polipropilena pana la sacii big bags de polipropilena.

Regulamentul General al UE pentru Produse Alimentare defineste TRASABILITATEA ca fiind: "abilitatea de a localiza si urmari un aliment, un ingredient alimentar, o substanta care intra in contact cu produsele alimentare, etc, de-a lungul tuturor proceselor de productie, procesare si distributie".

Trasabilitatea este importanta in special pentru intregul lant alimentar, intrucat o mare parte din clientii nostri ambaleaza produse alimentare in saci tip big bags, insa importanta acesteia nu se rezuma doar la acest domeniu. Trasabilitatea se dovedeste utila pentru toti clientii nostri.

Caracteristicile sistemelor de trasabilitate:

identificarea unitatilor/loturilor de materii prime pana la produsele finite;

informatii stocate referitoare la momentul si locul deplasarii si/sau transformarii acestora;

existenta unui sistem care face legatura intre toate informatiile inregistrate.

In practica, sistemele de trasabilitate sunt inregistrari scrise definite prin proceduri care arata calea unei unitati (a unui lot) de produs sau ingrediente de la un furnizor (sau de la mai multi furnizori), prin toti pasii intermediari prin care se proceseaza si combina ingredientele in produsele noi rezultate. Aceste sisteme urmeaza calea de la utilizatorii intermediari pana la utilizatorul final, pe tot lantul de aprovizionare.

Sistemele de trasabilitate se bazeaza in mod critic pe procesul de inregistrare a informatiilor. Volumul de informatii implicat in sistemele de trasabilitate variaza si este dependent de natura produsului si tipul procesului de fabricatie, precum si de specificatiile clientului si de cerintele legale.

Mecanisme robuste sunt implementate pentru a facilita colectarea si autentificarea informatiilor, pentru a face posibila actualizarea lor si transmiterea lor pe intregul lant de aprovizionare. In unele cazuri, teste analitice sunt efectuate pentru a sustine si verifica sistemele de trasabilitate.

Clientii nostri au in special beneficii ascunse de pe urma trasabilitatii, de exemplu, obtinerea mai eficienta a sigurantei produsului si o crestere a eficacitatii in cazul rechemarii produselor in situatii de urgenta.

  • ISO 9001
  • ISO 14001
  • ISO 22000
Calitate in slujba clientului

Protectia mediului

Toate activitatile care pot avea impact asupra mediului sunt perfect controlate, toti factorii de mediu (evacuarea apelor reziduale, gestionarea deseurilor, etc.) sunt monitorizati iar respectarea legislatiei de mediu este garantata prin existenta unor proceduri interne cunoscute si aplicate de intregul personal.

Puteti accesa urmatorul link pentru a citi Programul de prevenire si reducere a cantitatilor de deseuri generate

LIVINGJUMBO INDUSTRY SA a participat la cea de-a IV-a editie a Green Business Index (GBI), proiect multianual organizat de Asociatia Green Revolution in cadrul caruia au fost desemnate cele mai responsabile companii fata de mediu. Anul acesta au participat aproximativ 350 companii din segmentul de business local.

In cadrul acestei editii a GBI am avut onoarea sa primim premiul 2 la Categoria GBI Achizitii Verzi (industrie/productie).

Proiectul multianual GBI este singurul instrument gratuit de evaluare a responsabilitatii fata de mediu a companiilor din Romania conform standardelor ISO 14001 si ISO 14031, de monitorizare a initiativelor verzi din sectorul de afaceri romanesc si de asistenta si formare pentru îmbunatatirea performantei de mediu.

green business index 2013


7 iulie 2013

Incepand cu 7 iulie va puteti bucura de un nou look pentru siteurile livingjumbo.ro si ambalaje-sacibigbags.ro.

Alaturi de noile elemente de grafica schimbarile sunt urmatoarele:

- integrarea unor galerii relevante pentru fiecare mare sectiune a siteului prezentata (ex. cine suntem - galerie cu imagini din fabrica, produse - galerie cu produsele oferite spre comercializare, contact - harta prezentand locatia google maps);

- incarcarea intr-o singura cerere a paginii web pentru intregul site astfel incat pentru navigare nu e nevoie sa mai asteptati deloc incarcarea si altor pagini;

- compresie sporita a tuturor elementelor siteului astfel incat timpul de incarcare al siteului sa fie minim;

- adaugare elemente dinamice site - ex. galeria foto fullscreen din pagina produse - descriere produse - click pentru fiecare categorie de produse, prezentarea evolutiei cursului valutar, prezentarea video, chestionarul cu criteriile pe care le considerati importante in achizitionarea sacilor big bags, animatiile cu sacii big bags din pagina produse - descriere produse, navigarea in meniul secundar, prezentarea certificatelor detinute de noi fiind unele dintre acestea;

- simplificarea meniului astfel incat sa aveti imediat idee unde va aflati in site si prezentarea cat mai concisa a continutului;

- mesaje clare traduse in fiecare limba de circulatie internationala pentru erorile aparute in formularul de contact, chestionarul priving achizitionarea sacilor big bags;

- incarcarea in background a majoritatii imaginilor siteului astfel incat dumneavoastra sa puteti naviga imediat in sectiunile acestuia fara a simti in vreun fel povara unei conexiuni mai lente la internet.

Pentru a imbunatati functionalitatea siteului si a il face cat mai usor de folosit a fost adaugata compatibilitatea cu clientii care nu au javascript activat insa din motive de prezentare unele elemente au fost ascunse acestora. La fel s-a renuntat si la compatibilitatea siteului cu clientii mai vechi de internet explorer versiunile 6 si 7 deoarece numarul mic de clienti care folosesc aceste browsere si numarul mare de buguri, lipsa suportului pentru cele mai noi standarde web precum si securitatea scazuta fac contraproductiva incercarea de a "masca" neajunsurile unor browsere lansate in 2001 (IE6) si 2006 (IE7). Daca folositi windows xp va sfatuim sa faceti update pentru internet explorer 8 care repara multe din neajunsurile browserelor internet explorer mai vechi.

24 noiembrie 2012

LIVINGJUMBO INDUSTRY SA a participat la cea de-a treia editie a Green Business Index (GBI), proiect multianual organizat de Asociatia Green Revolution in cadrul caruia au fost desemnate cele mai responsabile companii fata de mediu. Anul acesta numarul de companii inregistrate in GBI a depasit 300.

In cadrul acestei editii a GBI compania noastra, Livingjumbo Industry SA avut onoarea sa primeasca premiul 3 la Categoria GBI Achizitii Verzi (industrie/productie).

Proiectul multianual GBI este singurul instrument gratuit de evaluare a responsabilitatii fata de mediu a companiilor din Romania conform standardelor ISO 14001 si ISO 14031, de monitorizare a initiativelor verzi din sectorul de afaceri romanesc si de asistenta si formare pentru imbunatatirea performantei de mediu.

Livingjumbo Industry SA este singurul producator roman de saci big bags (FIBC, flexible intermediate containers, saci cu 1, 2, 4 manere, PP bags, saci mari din rafie) detinator al sistemului integrat de management Calitate – Mediu – Siguranta Alimentului.


14 Aprilie 2012

Producatorul Dvs. preferat de big bags va ureaza Paste Fericit!

22 decembrie 2011

Stimati clienti, stimati viitori clienti,

Fie ca ati cumparat de la noi big bags, sau doar chinga PP, poate tesatura sau sfoara de balotat, sau poate doar ata de cusut, fie ca veti cumpara de acum incolo aceste produse, noi va multumim pentru buna colaborare de pana acum si speram ca in 2012 sa fiti si mai multumiti de produsele si de asistenta tehnica pe care o acordam.

Fie ca sarbatoarea Craciunului sa va gaseasca sanatosi, voiosi si plini de speranta de mai bine pentru anul urmator!

Craciun Fericit si La Multi Ani 2012!!!

1 Decembrie 2010

Stimati vizitatori,

In cazul in care aveti de manipulat materiale tip vrac (materiale de constructii, cereale, legume, combustibili solizi etc) si doriti sa economisiti spatiu de depozitare si sa reduceti costurile de transport ale acestora, utilizarea sacilor BIG-BAG permitand transportul mai multor tipuri de materiale cu acelasi vehicol fara ca materialele sa se amestece intre ele, va recomandam sa utilizati saci Big-Bag, iar daca aveti si un utilaj tip incarcator frontal sau excavator cu masa proprie mai mare de patru tone, atunci va supunem atentiei INCARCATORUL DE SACI BIG-BAG, care este o inventie patentata in Olanda si comercializata de Komac Equipment S.A. din Tg. Secuiesc.

Utilizand incarcatorul nostru, veti beneficia atat de productivitate mare in incarcarea sacilor din gramezi (in medie 60 de saci/ora) cat si de reducerea costurilor cu personalul si cu alte utilaje ajutatoare.

Incarcatorul de saci este manevrat de un singur utilaj si deservit de o singura persoana, putand aseza sacii direct pe remorca cu ajutorul incarcatorului imediat dupa umplere.

Datorita randamentului mare de umplere al sacilor, incarcatorul de saci ofera un ajutor deosebit si autoritatilor locale in timpul calamitatilor naturale, cum sunt inundatiile, deoarece se pot amenaja stavilare robuste din saci BIG-BAG intr-un timp foarte scurt.

Pentru mai multe informatii despre incarcator, vizitati site-ul nostru www.komac.ro.

Va multumim anticipat!

Komac Equipment S.A. - Echipamente pentru utilaje de constructii si agricole

RO-525400 Tg. Secuiesc Tel.: 0267-364300 Mobil: 0745-202344 E-mail. info@komac.ro

incarcator komac

noutati livingjumbo industry s.a.
Str. Transilvaniei Nr. 132
Buzau 120012
Romania
CIF: RO14419107 | Reg. Com.: J10/44/2002 | Capital social: 806.400,00 RON
Tel.: +40 338.101.120; +40 338.101.121
Fax: +40 338.101.122

Contact

©LivingJumbo Industry S.A.